Peripetije na poti 3 – Vilko in Lina in njuna družina, Zverjasec

 

Tako, na vrsti so že nove Peripetije na poti. V tej oddaji predstavim knjigi za najmlajše:

Vilko in Lina in njuna družina Bojane Dimitrovski,
Zverjasec Julie Donaldson in Axla Schefflerja,

 

Nekdo od vas bo prejel eno od njih. Poglejte si filmček in komentirajte (lahko tudi tukaj). Srečneža izžrebam v petek, 28. avgusta 2015.

 

prijavite se

Vsekakor me zanima vaše mnenje, vendar ne pozabite: bodite prijazni. Pohval se ne branim.
 1. špela says:

  Moja najljubša pravljica iz otroštva je POKONCI IZPOD KORENIN – te pa se spomnim zato, ker sem jo brala med poukom in seveda nisem poslušala učiteljice… ko je odkrila, da berem, se je pritihotapila do moje klopi in mi knjigo vzela! Ni mi je vrnila do konca šolskega leta, ki je bil šele čez nekaj dolgih mesecev. V knjižnici mi je knjižničarka zaračunala zamudnino, ki je bila kar visoka, saj je bila zamuda velika… seveda mi ni verjela, da mi je knjigo vzela učiteljica, ki bi pravzaprav morala poravnati dolg! Ker čas (ob svojem času) zaceli vse rane, si zdaj izberem knjigo Zverjasec! Ker vem, da je nadvse smešna!

  Odgovori
 2. Vera says:

  Rilko in Cvilko – Tri otroci, vsi ju imajo radi. Ko beremo za lahko noč, enkrat ni dovolj, vedno dvakrat.

  Odgovori
 3. Sabina says:

  Nadvse vabljivo povabilo in težka naloga:). Najljubših je pri nas veliko. Taca Muca, Sapramiška, Škrat Kuzma dobi nagrado, Vila Malina in sploh večina Svetlaninih. Pa še večni Maček Muri, Pika Nogavička, posebno mesto zaseda Španska princeska, pa Princeskin jaz, Slavček in granatno jabolko, Radovedni Taček v galeriji….Recimo, da je to najožji izbor. Bi pa se postavili v vrsto na Zverjasca.
  Vedni mi ljubko zveni, da se ne braniš pohval, jaz pa skoparim z njimi, a vedno rada pokukam Peripetije in uživam v njih. Super pohvalno!

  Odgovori
 4. Damjan says:

  Srečna dobitnica je Tatjana Njivar! Čestitam! Hvala tudi vsem, ki ste sodelovali. https://www.youtube.com/watch?v=TKiTHYYwft4

  Odgovori